Hotell och upplevelser

Vilken väg ska du ta?

St Jörgen skyddar oss mot ogynnsam väderlek

Välkommen till den nya bloggen St-jorgen.nu, en blogg som vill tipsa dig om hotell och upplevelser i Sverige.

Sverige är ett vackert land, speciellt under den tiden på året som vi är på väg in i just nu med sommar och sol. För visst finns det inget bättre än svensk sommar, avnjuten vid en röd stuga med vita knutar vid en sjö i en skog?

Men inget annat land än Sverige är så väderberoende som vi. Vädret är emellanåt det viktigaste vi har, det vi pratar mest om, det vi oroar oss mest över. Ska det regna på midsommar, blir det sol under industrisemestern och hur länge kan man sitta ute kvällarna i augusti? Därför döpte vi den här bloggen till St Jörgen.

Om du inte vet vem St Jörgen är så är han en kristen martyr och ett skyddshelgon inom kristendomen. St Jörgen är också känd som St Göran och en av de saker som St Jörgen skyddar mot är just ogynnsam väderlek. Och för att kunna njuta och uppleva Sverige kanske det emellanåt behövs ett skyddshelgen för att säkra att sommaren återigen blir den bästa i vårt liv.

Välkommen återigen till St-jorgen.nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*