Hotell och upplevelser

Vilken väg ska du ta?

Hotell Gothia Towers

Hotell Gothia Towers

Det finns mycket att göra och se i Göteborg. Om man har kort om tid och inte vill resa så mycket i själva staden så är Gothia Towers ett bra hotell att satsa på!

De håller just nu att bygga ett tredje torn mitt i stadens kärna. När detta står klart kommer hotellet att ha 1 200 smakfulla rum på sina 40 000 m2 yta. Vill du bo i det nya tornet så kommer du befinna dig i Göteborgs näst högsta torn, och vill du inte sova över i Lisebergstornet på andra sidan gatan så sover du härmed på den högst möjliga punkten i staden.

I de allra flesta rummen har man en fantastisk utsikt över staden, framförallt eftersom man bor på en imponerande höjd men också för att hotellet ligger så pass centralt.

Och hotellet har allting man kan tänka sig som hotell. Olika slags rum – vanliga rum, dubbelrum, lyxigare rum och sviter. Gratis trådlöst internet var du än är och en härlig hotellfrukost som får en att vara mätt halva dagen.

Mellan tornen finns det inglasade broar vilket är en rolig upplevelse inte bara för barnen utan också för vuxna. Det är en ilande känsla att gå där och se ned över 50 meter. Liknande känsla är det att simma i den utskjutande poolen. Det känns nästan som man simmar i luften.

Fyra olika restauranger finns tillgängliga som alla är mycket omtyckta. Festvåning på 29:e våningen samt mängder med konferenssalar och liknande utrymmen.

Men det bästa med hotell Gothia Towers är att det ligger centralt och nära till allt. Speciellt nära ligger Liseberg som är många barns drömvärld. Ett besök på Liseberg är ett måste under en vistelse i Göteborg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*