Hotell och upplevelser

Vilken väg ska du ta?

Sandvik Gård

Stressigt på jobbet? Länge sedan du var ledig? Då tycker jag att det är på tiden att du unnar dig en avkopplande weekend eller dagar mitt i veckan då du får åka iväg och ta det lugnt och bara njuta av att göra ingenting alls. Idag stressar människan alldeles för mycket och det är viktigt att vi tar pauser från vardagen för att nollställa vår hjärna och energi för att orka leva i det tempo som man gör idag.

Sandvik Gård är den perfekta tillflyktsorten för detta. På deras spa kan du njuta av olika typer av massage, varma bad i helande vatten och absolut inga som helst mobiltelefoner som ringer. Helgerna på Sandvik Gård är helt dedikerade till kvinnor där de kör hårt på sitt koncept Ladies Spa. Då kan kvinnor, enskilt eller i större sällskap boka en plats på gården och bara vara för sig själva. Vill makarna följa med får man ta och besöka gården under veckan.

Anläggningen ligger ute i Åby en bit utanför Norrköping. Tar du dig till Norrköping behöver du bara följa väg 55 norrut tills du svänger av västerut där det skyltas. Besökte dem förra månaden och det var helt underbart. Kom hem utvilad och redo att möta nya utmaningar, åtminstone ett tag innan jag behöver åka tillbaka. Haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*