Hotell och upplevelser

Vilken väg ska du ta?

Stockholms största konferenslokaler

Grand Hôtel

Sveriges huvudstad Stockholm är givetvis ett mecka för konferenslokaler och riktigt stora sådana dessutom. Planerar du konferens i Stockholm med över 450 deltagare finns det ett riktigt bra utbud att välja mellan.

Vi har valt tre stycken som vi rekommenderar i olika storlekar och av olika typer.

Grand Hôtel Stockholm

En klassiker givetvis, både för boende och konferens. Det anrika hotellet ligger på Södra Blasiehamnen på Östermalm, mittemot det kungliga slottet. En given succé för konferenser med upp till 800 deltagare och kanske det bästa Stockholm har att erbjuda.

www.grandhotel.se

Berns

Också en klassiker med de kanske vackraste lokalerna i Stockholm. Utrymme för ännu fler konferensdeltagare, upp till 1225 stycken. Ligger också på Östermalm och erbjuder lokaler med karaktär och klass. Erbjuder givetvis även hotell i samma byggnad.

www.berns.se

Essinge Konferenscentrum

Kanske listans högoddsare men med sina 450 deltagarplatser erbjuder Essingesalen en av de största konferenslokaler i Stockholm, om vi endast tittar på renodlade konferensanläggningar. Dagkonferens med större sällskap är perfekta vid det otroligt vackra läget vid Stora Essingens strand. Ett prisvärt och mycket bra alternativ i Stockholm.

www.essingekonferens.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*