Hotell och upplevelser

Vilken väg ska du ta?

Jägarexamen hos Knistad

På Västgötska landsbygden, mitt mellan Stockholm och Göteborg ligger Knistad Herrgård. Det idylliska läget mitt ute i ingenstans men ändå på bilavstånd från Sveriges två största städer ger en väldigt unik upplevelse både för en vanlig övernattning och för alla deras olika aktiviteter.

Knistad beskrivs ofta som den perfekta tillflyktsorten för både privatpersoner och företag. Det finns plats för flera hundra personer så väldigt stora företag kan också boka hela herrgården, om man har väldigt god framförhållning.

En annan, väldigt unik sak med just den här tillflyktsorten är att de också erbjuder besökare att ta jägarexamen på deras intensivkurs. Den går att paketera ihop med konferens så väl som vanliga övernattningar och middagar. Tror att det bättre att kontakta dem för mer information. Sist jag bodde där kontaktade vi de och fick ett skräddarsytt paket för hela vårt företag. Det var väldigt bra på alla sätt och kan inget annat än att rekommendera deras verksamhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*