Hotell och upplevelser

Vilken väg ska du ta?

Passa på att uppleva hela London när du gör en fotbollsresa

London

För många fotbollsintresserade är det just på grund av fotboll som man väljer att åka till England. Många  har varit och kollat på fotboll i England i yngre dagar och återvänder sedan senare i livet. Fotbollsresor behöver inte vara så dyrt som det låter och till exempel företaget BE Resor säljer fotbollsresor till England till bra priser och framförallt med bra paketlösningar direkt från början. Ta en titt där och bli inspirerad!

Så mycket mer än bara fotboll

Om man åker på en fotbollsresa till England är det ett smart sätt att kombinera detta med flera upplevelser samtidigt. Till exempel om du vill åka med någon som inte är riktigt lika intresserade av ett fotbollslag som du själv, men som ändå kan tänka sig att följa med på en fotbollsresa. Då finns det så mycket mer man kan passa på att göra när man är där. Om ditt resesällskap är ett fan av musikaler så är till exempel We Will Rock You eller någon annan maffig musikal ett bra tips.

När ni sedan vaknar upp på lördagen har ni sedan en dag att fylla av att se London. Hur mycket tid ni har beror på vilken matchstart som matchen har och matcherna kan starta allt från 12.30 till 15.00 till 17.30 lokal tid. Därefter väntar en kväll att antingen fira eller sörja resultatet på någon av alla de fantastiska pubarna som finns i London. Efter en fantastisk musikal en dag i London med möjligtvis lite shopping, en underbar fotbollsmatch, en pubrunda på kvällen så har ni sedan en söndag på er att krama ut det sista som London har att erbjuda under en intensiv helg.

Det finns mängder med saker man hinner göra under en helg på vistelse i London. Fotbollsresor till England betyder inte bara fotboll, utan det blir en liten semester och mycket roligt att hitta på tillsammans med ditt sällskap. Så ta dig i kragen och beställ en resa i dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*